Mooi .... zoals je bent!

Als portretfotograaf probeer ik het beste in jou naar boven te halen. Zowel voor de camera als erachter!
Mooi, zoals je bent...

Mensen fotograferen komt op de eerste plaats. Iedere keer vind ik het weer mooi om te zien hoe de uiteindelijke foto tot stand komt en doe ik er alles aan om je op je gemak te stellen. Mijn portretfoto's zijn puur, je staat erop zoals je bent. Herkenbaar en zonder filter #nofilter.

Fotografie opleiding

Mijn opleiding aan de fotovakschool heb ik afgerond in 2005 met de specialisatierichting reclamefotografie. Daarvoor had ik het eerste theoretische gedeelte van de opleiding (ca. 2 jaar) en de specialisaties portretfotografie en reportage al behaald.

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig fotograaf, eerst als trouwfotograaf maar in de loop der jaren ben ik mij steeds meer toe gaan leggen op portretfotografie en het coachen van mijn cursisten in hun fotografische ontwikkeling. Tijdens de vele workshops die ik heb gegeven hoorde ik vaak de opmerking dat het allemaal niet blijft hangen. De camera belandt na een gevolgde workshop weer in de tas of kast en het geleerde verdwijnt in de grijze massa. Veel deelnemers hadden daarom al meerdere workshops bij verschillende fotografen gevolgd. Dit bracht mij op het idee om een online training 'Maak zelf het perfecte plaatje' te gaan maken. Door mee te doen met de training werk je aan een mooi eigen portfolio. Iedere cursist in zijn eigen tempo. Door met fotografie aan de gang te blijven maak je de theorie steeds meer eigen. Hierdoor bereik je een steeds hoger niveau.

Hypnotic Beauty & Charisma

Ik verdiep mij al langere tijd in wat de mens drijft en hoe sterk onze gedachten zijn. Jouw gedachten kunnen je boven jezelf laten uitstijgen of helemaal onderuit halen! Kom je naar een fotoshoot met de gedachte dat je 'toch nooit mooi op de foto staat' dan sta je al 1-0 achter! Omdat we niet alles hoeven te geloven wat ons wordt verteld of wat we denken, ben ik de opleiding tot hypnotherapeut gaan doen. Met de specialisatie Beauty & Charisma kan ik jou daarom helpen jouw gedachten over jezelf en daarmee jouw uitstraling op een positieve manier om te buigen.

‘Verander je gedachten en je verandert jouw wereld’

Natuurlijk bestaat het leven niet alleen uit werken. Ik doe met veel plezier aan fietsen, hardlopen en yoga en ben vaak op het strand te vinden. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn partner en ons campertje!

>