Boek jouw fotoshoot nu!

Mijn focus ligt bij de portret en reportage fotografie en ik werk veel voor het onderwijs. Tijdens het fotograferen voor scholen en universiteiten komen deze specialismen mooi samen! Foto's van kinderen en jong volwassenen tijdens optredens, diploma uitreikingen of aan het werk in de klas komen goed tot hun recht in folders en op de website. Ik probeer hierbij zo min mogelijk te regisseren voor een zo spontaan mogelijk effect.

Maar ook foto’s van het personeel en teamfoto’s van jouw bedrijf kan ik verzorgen. Dankzij mijn studio die ik op elke locatie (minimaal 3x4 meter) kan opbouwen. Samen met jou stellen we een plan van aanpak op. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van medewerkers, waarbij iedereen even zijn of haar moment met persoonlijke aandacht beleeft. Hierna mag iedereen ook zelf een foto uitzoeken die ik direct op mijn laptop kan laten zien.
Het maakt daarbij niet uit of het gaat om 15 of 150 medewerkers. Samen maken we een planning met bijvoorbeeld na enkele weken een terugkomdag.

Uitstraling website

Vooral bij gebruik van de foto’s op de website is een eenheid in belichting en kleur zeer wenselijk en bij mij gewaarborgd. Bovendien worden de foto's op naam van de medewerker afgeleverd. Dus snel en gemakkelijk op de website of op intranet te plaatsen.

Het uurtarief is € 85 exclusief BTW en reiskosten.
Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Een sterke identiteit is de enige constante factor in een snel veranderende wereld

Personal branding is zowel voor de zelfbewuste werknemer als voor de zelfstandig ondernemer een manier om jezelf onderscheidend in de markt te zetten. Het helpt je om doelgericht te solliciteren, te netwerken of klanten te werven. Door consequent te werken aan jouw personal branding, stel je anderen in staat een beroep op jou te doen als het gaat om jouw specifieke kennis en ervaring. Personal branding is geen andere manier van reclame maken, of overdrijven. Het is juist de bedoeling dicht bij jezelf te blijven. Waar ben je goed in, waar ligt je passie? Met goede foto’s van jezelf kun je wat je wilt uitdragen krachtig illustreren

Tijdens de Personal Branding fotoshoot motiveer ik jou om jezelf uit te dagen.
In een voorbereidend gesprek gaan we in op zaken als:

  • Welk verhaal wil ik vertellen?
  • Wanneer voel ik mij zelfverzekerd?
  • Wat is mijn unique sellingpoint?
  • Waarom doe ik wat ik doe?
  • Met welk doel zet ik de foto's in?
  • Welke situaties wil ik daarvoor fotograferen?

Het resultaat is een complete serie waar je weer een tijd mee vooruit kan in je uitingen op social media en op je eigen homepage.

De Personal Branding shoot inclusief het gratis voorbereidend coaching gesprek, 2 uur fotografie en 50 digitale foto's vanaf € 495 excl. reiskosten.

>